fbpx

Jobs bij MijnEPB
We helpen de wereld bouwen op een verantwoorde en ecologische manier.

Onze waarden

We zijn een ervaren team van ingenieurs, milieudeskundigen, veiligheidscoördinatoren, experts en architecten.

LIVE IT 

Wij geloven dat je eigen ingesteldheid het belangrijkste ingrediënt is voor het succes van een persoon – zowel in het leven als bij MijnEPB. Onze passie en ondernemingsgeest zorgt voor een sterk en actief team dat aandacht heeft voor alle details.

ENJOY IT 

Er is geen afgestippelde route voor een groeiend bedrijf, dus stippelen we onze eigen route uit. Dit betekent dat we plezier hebben als een team, trots zijn op onze collega’s en klaar zijn voor alles wat onze richting uitkomt. We genieten van elke stap op onze reis!

GET IT DONE 

Uitvoering bepaalt ons succes. We zijn gericht op het oplossen van echte problemen voor echt klanten. We gaan proactief op zoek naar het volgende probleem, overwinnen het en gaan verder.

GO FOR IT 

Wanneer we op moeilijke problemen stoten, dan lossen we dit op als een team. Wanneer we een out-of-the-box idee horen, zeggen we niet nee; We vragen ons af hoe we het kunnen laten werken.

OWN IT 

We zijn goed in wat we doen. We winnen en leren samen in een sterk team zodat we ook de meest complexe en meest uitdagende taken tot een goed einde brengen.

Our Location

Mijn EPB

Zelfstandig ingenieursbureau (vroeger Moduul bvba)

Contacteer ons: 09 226 12 33

Mail ons: info@mijnepb.be