fbpx

EPB verslaggever

Wij denken met u mee

Als onderdeel van het studiebureau Moduul heeft mijnEPB ruime ervaring met het uitrekenen van EPB-studies en het uitvoeren van de veiligheidscoördinatie.

Meer dan 2.500 woningen en appartementen over gans Vlaanderen werden door ons uitgerekend. Naast EPB verslaggeving voeren wij ook veiligheidscoordinatie, stabiliteitsstudie, blowerdoortests en plaatsbeschrijvingen uit.

Bekijk enkele van onze referenties hier.

Hoe maken wij het verschil?

Heel simpel eigenlijk, wij denken met u mee!

Naast het berekenen van het K-peil en het E-peil gaan we nog een stuk verder. We houden ook rekening met beschaduwing en passieve koeling waardoor duur zonwerend glas vaak vermeden kan worden. Een leuke besparing!

Indien de bouwheer zaken wenst te vermijden (zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp,…) komen we met alternatieven en oplossingen. Deze simuleren we zodat de opbrengsten tot in puntjes gekend zijn.

Interesse? Vraag hier uw offerte

Zit u met vragen, had u graag wat bijkomende informatie of nood aan advies? Aarzel niet ons te contacteren. Vul hier ons beknopt formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk terug. Ook voor een blowerdoor kunt u bij ons terecht.

Realisaties

Blijf op de hoogte

Sign Up For Our Business Growth Newsletter

[mc4wp_form id=”1603″]

Getuigenissen

[testimonial-free id=”01″ ]

Laatste nieuws items

Contacteer ons: 09 226 12 33

Mail ons: info@mijnepb.be