Opmaak van meetstaat op basis van plannen

Bij bouwprojecten worden bouwheren, architecten en/of projectontwikkelaars steevast geconfronteerd met een complex vraagstuk: de kostprijsberekening van hun project op basis van de meetstaat.

Gedetailleerde meetstaten kunnen hierbij fungeren als hulpmiddel voor het correct  inschatten van de kost van de nodige bouwmaterialen. Onze deskundigen gaan op basis van de ontwerpplannen nauwkeurig de hoeveelheden opmeten die gevergd worden voor de realisatie van het bouwproject.

 

Raming op basis van plannen

Indien deze gekoppeld wordt aan een actuele prijslijst van de te gebruiken materialen kan er een reële inschatting van de kost van de bouwmaterialen gemaakt worden voor aanvang van het project.

Voor het opstellen van een relevante meetstaat hebben onze medewerkers accurate en uitvoerig ingevulde ontwerpplannen van het te realiseren project nodig.

 

Prijs meetstaat

De prijs voor de opmaak hiervan is afhankelijk van een aantal factoren. Vooral de grootte en de complexiteit van het geheel zal bepalend zijn. Aarzel zeker niet om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Contacteer ons per telefoon voor een vrijblijvende offerte 0497 53 84 10

Contacteer ons per mail voor een vrijblijvende offerte info@moduul.be