fbpx

Werking gedeelde projecten Toolmaster

Waarom werken we met Toolmaster?

Door het gebruik van Toolmaster kunnen we op een efficiënte manier onze vele projecten gaan opvolgen en beheren.

 

Dankzij hun verschillende tools, die volgens ons gemaakt zijn voor iedereen die makkelijk een dossier wenst op te volgen of te delen, … werken we stukken vlotter dan voordien.

 

Door hun functie om projecten te delen met andere personen zonder Toolmaster account, kunnen we de architecten die met ons samenwerken laten meegenieten van de voordelen die Toolmaster biedt.

 

Op hun website kan je als architect ook een gratis proefperiode van 30 dagen starten.

Het startscherm.

Op het startscherm krijg je een overzicht van je projecten, verslagen en contacten. Tussen de vierkante haakjes staan de gedeelde dossiers. Via het startscherm kan je navigeren naar de verschillende onderdelen.

 

Projecten

Bij projecten zie je al je projecten in een lijst staan. Alle eigen projecten in het rood en alle projecten die met jou gedeeld zijn, in het geel. Bovenaan kan je filteren, projecten toevoegen of alle projecten in kaart brengen. Op deze manier krijg je een mooi beeld van de regio waarin je actief bent.

Gedeelde projecten

Zoals hierboven beschreven zullen alle gedeelde projecten in het geel te zien zijn. Door een bepaald dossier aan te klikken wordt aan de linkerzijde het projectmenu geopend. Op deze manier vind je alle gegevens gestructureerd terug.

 

Al naar gelang de (schrijf | lees) rechten die de hoofdgebruiker je gegeven heeft, zal je de mogelijkheid hebben om documenten, contacten,  planning, … te bekijken of te bewerken. De meest gebruikte tab in het submenu is “documenten” zijn. Dit zal een verzameling zijn van volgende documenten:

  • Bouwvergunning
  • Startverklaring
  • Adviesrapport, VGM-plan, ventilatievoorontwerp
  • EPB-eindaangifte
  • Postinterventiedossier
  • Indien je schrijfrechten hebt kan je hier zelf zaken gaan toevoegen.

Documenten

Bovenaan heb je tabbladen. Als je “documenten” opent krijg je onderstaand blad te zien en kan je alle nodige documenten terugvinden en downloaden. Op deze manier kan je Toolmaster gaan gebruiken als database en data transfer (geen WeTransfer meer nodig). 

Documenten ontvangen

Dit tabblad kunnen we delen door de link die men bovenaan vindt door te sturen naar de juiste contactpersoon. Via deze link kan de ontvanger zelf documenten gaan opladen onder de reeds voorziene labels. Dit wordt door ons gebruikt om stavingstukken op te vragen bij de bouwheer. Indien er zaken niet voldoende of verkeerd zijn, dan krijg je hierover feedback. Dit volg je op de voet als architect.

Verslagen

Hier krijg je een overzicht van alle opgemaakte verslagen. Door links op het verslagnummer te klikken kan je het verslag gaan openen. Als je enkel leesrechten hebt gekregen van de hoofdgebruiker, dan opent de pdf versie van verslag. Indien je schrijfrechten gekregen hebt, kan je van hieruit het verslag gaan bewerken..

Voorbeeld:

Contacten

Via contacten kom je terecht op de pagina waar men alle contacten kan terugvinden. Indien je beschikt over schrijfrechten, dan kan men de contacten hier ook gaan bewerken.

Documenten

Alle documenten die worden afgeleverd door MijnEPB worden op Toolmaster geplaatst, deze kunnen door de klant ten allertijde teruggevonden worden op hun persoonlijke pagina.

Voorbeeld:

Opvragen stavingsstukken

Het opvragen van stavingsstukken was nog nooit zo eenvoudig! Wij maken hier een lijst van nodige stavingstukken en de klant kijkt om alles hier tijdens de werken op te laden. Dit neemt heel wat mailverkeer weg voor onszelf en voor de architect.

Hulp nodig?

Is het nog niet helemaal duidelijk hoe Toolmaster gebruikt kan worden? Stuur ons gerust even een mailtje of bel ons even op (Tel: 09 226 12 33), dan kijken we om jullie op weg te helpen.

Toolmaster is vollop bezig met de verdere ontwikkeling van het platform. Het Toolmaster team vindt het steeds tof dat bugs gerapporteerd worden. Dit kan via mail naar: anthony@toolmaster.io

Waar vind je ons?

MijnEPB

Zelfstandig ingenieursbureau

Contacteer ons: 09 226 12 33

Mail ons: info@mijnepb.be