fbpx

Stabiliteitsstudie – Studiebureau

Als ervaren studiebureau mag u ook voor de stabiliteitsstudie vertrouwen op onze expertise. Zowel bij het ontwerp als berekening van structurele elementen zoals gewapend beton, staal en hout als voor de berekening van de fundering staan wij u bij met duidelijke adviezen en tekeningen. Verder bepalen we ook de technische haalbaarheid van het ontwerp van de architect.Stabiliteitsstudie vloerplaat

Belang van een stabiliteitsstudie

Door de dure bouwgronden zijn de meeste ‘goede bouwgronden’ verkocht. Er wordt tegenwoordig meer gebouwd op gronden met een iets slechtere draagkracht. Door middel van een degelijke studie van de funderingen kunnen scheuren of verzakkingen in het gebouw voorkomen worden.

 

Benieuwd hoe we te werk gaan bij het opmaken van een stabiliteitsstudie? Kijk hier even mee hoe we te werk gaan bij een nieuwbouw eengezinswoning.

 

Projecten studiebureau stabiliteit

Wij voeren stabiliteitsstudies uit voor zowel kleine als grote projecten. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, aannemers en architecten. Wij zijn dan ook actief in volgende sectoren:

  • Woningbouw
  • Appartementsbouw
  • Kantoorgebouwen
  • Industriebouw
  • Openbare gebouwen

Stabiliteitsstudie appartement

 

Prijs stabiliteitsstudie

De kostprijs voor een studie is afhankelijk van de complexiteit van de woning. Het is daarom van belang dat er een plan wordt bezorgd van het gebouw zodat een correcte offerte kan worden opgemaakt.

Vraag hieronder dus zeker een vrijblijvende offerte op voor uw dossier en ontdek zo onze scherpe tarieven:

Offerte stabiliteitsstudie:

(Wij bieden echter geen schadeonderzoek aan, enkel stabiliteitsstudies.)

Softwarefoto: Scia

Contacteer ons: 09 226 12 33

Mail ons: info@mijnepb.be