fbpx

MijnEPB helpt je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Nov 2019

In een wereld waar energie centraal staat wil MijnEPB zoveel mogelijk mensen overtuigen om energiebewust te bouwen. Dat kan door beter te isoleren, plaatsen van drievoudige beglazing en het gebruik van hernieuwbare energie. Met deze maatregelen vergroot je niet alleen het comfort van je woning, maar draag je ook je steentje bij voor het klimaat. En dat engagement mag beloond worden, vinden wij! 

Hoe doen we dit? 

Naast ons uitgebreid advies en ondersteuning, geven we jullie graag een extraatje. Als bedrijf belonen wij graag onze klanten die een extra inspanning doen bovenop de wettelijke eisen en daardoor E20 (nieuwbouw) of E60 (energetische renovatie) halen met een boom. Op deze manier verkleinen we hun ecologische voetafdruk nog wat meer. Voor het schenken van deze boom werken we samen met de VZW ikplanteenboom.be. Hun missie is het aankopen en onderhouden van verwaarloosde stukken bos.

ikplanteenboom.be

Met het oprukkende beton in Vlaanderen en bossen die in steeds sneller tempo verdwijnen zorgt ikplanteenboom.be voor meer groen in onze regio. Zij kopen stukken bos aan die anders moeten wijken voor nieuwe bouwprojecten en zorgen voor het onderhoud ervan. Door extra bomen aan te planten zorgen ze voor een groeiende en bloeiende biodiversiteit in Vlaanderen. 

|”The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now”

 

Afbeelding: https://ikplanteenboom.be/

Contacteer ons: 09 226 12 33

Mail ons: info@mijnepb.be