fbpx

MijnEPB steunt ‘Cycling for trees’

Dec 2017

MijnEPB steunt ‘Cycling for trees’

Cycling for trees is een project van Natuurpunt Zwalmvallei waarbij al fietsend geld ingezameld wordt om bomen te laten groeien en zo de klimaatverandering tegen te gaan. Ben je benieuwd hoe ze dit precies zullen doen? Lees dan verder in dit artikel.

cycling-for-trees-MijnEPB

Per kilometer één boom bijplanten

Het doel van Cycling for Trees is om een groot aantal bomen te laten bijplanten voor een beter leefmilieu. Er wordt in totaal maar liefst 8000 kilometer gefietst, van Patras in Griekenland naar de Noordkaap in Noorwegen. Hierbij wordt voor elke kilometer één euro ingezameld. Met elke euro wordt tenminste één boom bijgeplant op eigen grondgebied in het najaar van 2018.

Mijn EPB helpt mee

Voor dit project wordt uiteraard zoveel mogelijk geld ingezameld. Ook MijnEPB draagt hier graag zijn steentje bij. Wil jij ook een verschil maken en je bijdrage leveren aan dit ambitieus project? Alle informatie vind je op hun facebookpagina of op de website van Natuurpunt.

MijnEPB is een studiebureau in Oost-Vlaanderen en is gespecialiseerd in EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie. Ben je op zoek naar een ervaren EPB-verslaggever of veiligheidscoördinator? Contacteer ons gerust voor advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Foto: https://www.facebook.com/transotiononthemove/

Contacteer ons: 09 226 12 33

Mail ons: info@mijnepb.be