fbpx

Overname van EPB-contracten en opvolging

Nov 2015

Overname van EPB-contracten

Vanaf 2015 moet elke EPB-verslaggever erkend zijn. De erkenning behouden hangt samen met het volgen van permanente vormingen (10 uur per jaar). Deze permanente vorming is vaak een tijdrovend en duur punt voor EPB-verslaggevers die een beperkt aantal verslagen opmaken.

 

Waarom niet samenwerken met MijnEPB.be?

U hebt een bepaalde band opgebouwd met uw klanten en voor hun dossiers wil u een goede opvolging garanderen? Wij bieden de mogelijkheid om op verschillende vlakken samen te werken met verslaggevers die hun EPB-portefeuille wensen te verkleinen of stop te zetten. Zo kunnen we het volledige dossier overnemen of we kunnen de lopende dossiers samen met u opvolgen en indienen.

Neem geheel vrijblijvend contact op met ons in verband met de overname van uw EPB-portefeuille.

 

Regelgeving permanente vorming

Sinds 2015 zijn 10 uren permanente vorming verplicht. 8 uren zijn vrij in te vullen door opleidingen die erkend zijn door het VEA. De 2 resterende uren moeten gebruikt worden voor een opleiding die specifiek gaat over de wijzigingen op vlak van EPB van het komende jaar. De gevolgde uren worden gerapporteerd door de lesgever aan het VEA en kunnen door de EPB-verslaggever worden geraadpleegd op de energieprestatiedatabank.

 

Contacteer ons: 09 226 12 33

Mail ons: info@mijnepb.be